Tandvård

På Dentsmile erbjuder vi alla typer av tandvårdsbehandlingar. Här nedan kan du läsa mer om dessa behandlingar.

Allmäntandvård

Det som brukar kallas ”att gå till tandläkaren” är det som på fackspråk kallas allmäntandvård. Om du besöker din tandläkare eller tandhygienist en gång om året så vet både du och vi exakt hur din mun, dina käkleder och dina tänder mår. Det betyder att vi upptäcker problem medan de är små - och då kan se till att de inte blir stora.

Men ibland måste man trots tandläkarbesök och den allra bästa munhygien vidta olika åtgärder.>

Tandlossning är till exempel en mycket vanlig sjukdom - men kanske inte en som människor pratar om vid fikaborden…

Vi ser till att ha den modernaste tekniken och personal som kan de nyaste metoderna. Vi vill behandla dig så att det går så snabbt som möjligt och kostar dig så lite som möjligt. Och givetvis utan att det gör ont.

Vi har alla former av bedövningar och kan även ge lugnande medel för dig som tycker att det är riktigt obehagligt. Vi är här för att du ska må bra! På alla sätt.


Tandkirurgi

Ibland räcker det inte med vanlig tandvård. Då kan det vara bra att veta att vi på Dentsmile även arbetar med de flesta former av oral kirurgi.

Även om du behöver lite mer speciell vård så är det alltså fortfarande vi som tar hand om dig.

Det kan gälla visdomständer som sitter illa till eller godartade slemhinneförändringar, rotspetsoperationer, tandköttsplastik eller implantat.

Du är fullt bedövad precis som vid vilken annan operation som helst.


Tandvärk!!!

Ta det lugnt! Vi hjälper dig.

På Kungsgatan 37 mitt i centrala Stockholm tar vi emot akuta patienter måndag till fredag mellan kl. 08:00 och kl. 18:00 samt lördagar kl. 10:00 – 14:00.

Även för dig som saknar ordinarie tandläkare.


Implantat

Har du slagit ut en tand? Eller varit tvungen att dra ut en?

Ett tandimplantat är en konstgjord tand som fästs i käkbenet med en skruv av titan. Den ser både ut, fungerar och känns som en vanlig tand. Och kostar mindre än många tror.

Kom in så tittar vi på din mun och ger ett förslag.


Tandblekning gör att det är roligare att vara glad

Det är bara att acceptera att de flesta av oss får gulare tänder med åren. Kaffe, te, rödvin, tobak…livet självt. Allt sätter sina spår. Men Tandblekning är enkelt - kanske det allra enklaste och billigaste sättet att ge sig själv en utseendepresent.

Vi erbjuder tandblekning med blekningsmedel från Opalescence som är en kliniskt beprövad och mycket säker behandlingsmetod. Vi tar ett tandavtryck och tillverkar en individuellt anpassad blekningsskena. I denna skena placerar du Opalescence gel och sedan har du den i munnen under natten.

Redan efter första natten kan du se resultat och efter några dagar kan du få upp till 13 skalor ljusare tänder på ett effektivt och skonsamt sätt!


En helt ny mun?

Vi är många som inte trivs med våra tänder och vårt leende. Tandläkarskräck i unga år har gjort att många har undvikit att besöka tandläkare. Små problem har blivit större och större. Och sedan blir det en ond cirkel. Men - alla kan få ett nytt leende!

En frisk mun och ett vackert leende bidrar i allra högsta grad till det allmänna välbefinnandet och ger ett ökat självförtroende. Vi förstår den oro du kan känna. Att det är jobbigt att behöva ta upp diskussionen. Men vi kan hjälpa dig.

Våra tandläkare har en bred kompetens och är specialutbildade inom estetik och går fortlöpande kurser för vidareutbildning inom estetisk tandvård. Som medlemmar i SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry) och AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) håller vi oss uppdaterade på den senaste teknologin och vetenskapen inom estetisk tandvård.

Boka tid för ett möte så ger vi förslag.